Ontvang direct gratis 3 offertes!

Zoek mijn administratiekantoor: vergelijk gratis 3 offertes van uw ideale administratiekantoor

Ontvang binnen één werkdag 3 offertes op maat van het perfecte administratiekantoor

Vraag direct eenvoudig, snel en gratis offertes aan bij uw ideale administratiekantoor. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met gratis advies en een passende oplossing.

'Een goede administratiekantoor zorgt er niet alleen voor dat mijn administratie tiptop in orde is, ook mijn aftrekposten zijn goed geregeld!'

Marieke van Zanten - Journalist

Waarom
Zoek mijn administratiekantoor.nl ?

  • Ontvang direct 3 vrijblijvende offertes
  • Alle administratiekantoren zijn door ons geselecteerd en gescreend.
  • Verkrijg kosteloos advies over uw boekhouding
  • Tarieven vergelijken wordt een fluitje van een cent

Vraag administratiekantoor-offertes aan!

Veelgestelde vragen


Wat kan een administratiekantoor voor mij als ondernemer betekenen?

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een administratiekantoor nodig?

Welke tarieven zijn gebruikelijk voor administratiekantoren?

Wat vindt de Belastingdienst ervan dat ik een administratiekantoor heb?

Waar moet ik als ondernemer opletten als ik op zoek ga naar een administratiekantoor?

Wat houdt het screenen van de administratiekantoren in?

Wat kost het aanvragen van een offerte voor een administratiekantoor?

Ben ik na het aanvragen van een offerte verplicht om met die administratiekantoor in zee te gaan?

Waar moet ik als ondernemer opletten bij het uitkiezen van mijn administratiekantoor?


Wat kan een administratiekantoor voor mij als ondernemer betekenen?
Een administratiekantoor is specialist op financieel en fiscaal gebied. Hij blijft op de hoogte van de jaarlijkse wijzigingen in de belastingwetgeving. Zo ontlast de administratiekantoor u als ondernemer van administratieve taken en zorgt uw administratiekantoor in de meeste gevallen voor financieel voordeel.

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een administratiekantoor nodig?
Ja. Want ook ondernemers hebben een financiële administratie en zijn belasting verschuldigd. Juist voor eenmanszaken zijn veel fiscale voordelen weggelegd. Maar die moet u dan wél kennen. Het in de arm nemen van een administratiekantoor kunt u zien als een waardevolle investering: een kundige administratiekantoor zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kan uw administratiekantoor u helpen bij het efficiënter verwerken van uw administratie.

Welke tarieven zijn gebruikelijk voor administratiekantoren?
Tarieven van administratiekantoren lopen - zoals bij zoveel professionals het geval is - uiteen. Het uurtarief kan variëren van 30 euro tot 90 euro. Een laag uurtarief betekent niet dat de desbetreffende administratiekantoor ook goedkoop is. Het aantal uren dat de administratiekantoor aan uw administratie besteedt is ook van belang. De ene administratiekantoor zal efficiënter werken dan de andere. Daarom is het van belang om offertes van administratiekantoren met elkaar te vergelijken. Let daarbij op zowel het uurtarief als op de tijd die de administratiekantoor incalculeert voor uw administratie.

Wat vindt de Belastingdienst ervan dat ik een administratiekantoor heb?
Als ondernemer kunt u ervan uitgaan dat de Belastingdienst meer vertrouwen heeft in een aangifte die is ingevuld door een administratiekantoor, dan in een aangifte van de ondernemer. Niet alleen is de kans op controle door de Belastingdienst kleiner als een administratiekantoor uw belastingzaken regelt, u hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over uw belastingaangifte of een bezoek van de belastinginspecteur.

Waarom ontvang ik als ondernemer meerdere administratiekantoren-offertes?
Een goede, betrouwbare administratiekantoor is belangrijk voor uw onderneming. Laat u daarom eerst goed informeren door verschillende administratiekantoren en vergelijk hun werkwijze.

Waar moet ik als ondernemer opletten als ik op zoek ga naar een administratiekantoor?
Heeft u als ondernemer een aantal offertes bij administratiekantoren bij u in de buurt aangevraagd? Maak dan een eerste afspraak met de administratiekantoor op zijn kantoor. Spreek altijd minimaal 3 tot 3 administratiekantoren voordat u een keuze maakt.

Wat houdt het screenen van de administratiekantoren in?
Iedere administratiekantoor die verbonden is aan Zoekmijnadministratiekantoor.nl is doorgelicht door Leads2Leads, het bedrijf achter deze website. De gegevens van de Kamer van Koophandel zijn opgevraagd, de website is bekeken en er is een telefonisch screeningsgesprek geweest. De administratiekantoren die staan ingeschreven bij Zoekmijnadministratiekantoor.nl zijn volwaardige bureaus.

Wat kost het aanvragen van een offerte van een administratiekantoor?
Het aanvragen van een offerte voor uw boekhouding is gratis. Wanneer u kiest voor een administratiekantoor betaalt u het tarief dat u met elkaar afspreekt. Komt uw huidige administratiekantoor niet met fiscale of organisatorische tips of trucs? Vraag hier dan zelf naar of ga op zoek naar een administratiekantoor die dit wel doet. (Link naar offertes aanvragen) Ben ik na het aanvragen van een offerte verplicht om met die administratiekantoor in zee te gaan? Nee. Het aanvragen van een offerte bij een administratiekantoor verplicht u tot niets.

Waar moet ik als ondernemer opletten bij het uitkiezen van mijn administratiekantoor?
Een bekwame administratiekantoor heeft verstand van zijn vak en houdt zijn kennis up-to-date. Hij weet wat er speelt op belastinggebied en hij volgt de jaarlijkse wijzigingen. Denkt u een administratiekantoor te hebben gevonden? Let dan op de volgende punten:
1) Het initiatief van de administratiekantoor: komt de administratiekantoor zelf met belasting- en startersvoordelen?
2) De kantoorinrichting van de administratiekantoor: is deze sober of juist exorbitant?
3) administratiekantorentarief: hoe verhouden de tarieven van de administratiekantoor zich tot die van de concurrent?
Vergelijk de werkwijze en de tarieven direct.